Iskanje po znamki vozila

Izberi vozilo

Ford Ranger na testu s Cestni Dirkač

Napisal: Gasper, dne 11.02.2018

Mlada navdušenca nad avtomobili Primož in Andraž bolj znana pod imenom Cestni dirkač sta dobila za en vikend v uporabo našega Ford Rangerja in z njim naredila nekaj testov. Vabljeni, da si pogledate video posnetke in celoten opis o našem vozilu na njuni spletni strani: http://cestni-dirkac.com.

                        

                        

                        

 

Naše prednosti

Napisal: Gasper, dne 12.03.2016
kakovost

KAKOVOST

KAKOVOST

V podjetju že več kot 30 let izdelujemo, prodajamo in montiramo kvalitetne izdelke za dodatno opremo vozil. Izdelki, kot so cevna zaščita in oprema za gasilska vozila, so plod našega znanja in razvoja. Ostale izdelke dobavljamo od najboljših proizvajalcev širom sveta. Ponosni smo, da smo predstavniki – uvozniki za blagovne znamke THULE, GALIA, ARAGON, T-MAX, LAZER... in imamo tako v ponudbi Evropsko homologirane izdelke, priznane po vsem svetu. Z dobrimi dobavitelji in znanjem lahko tako strankam ponudimo najboljše izdelke, ki jih strokovno vgradimo na vozila v naših sodobno opremljenih prostorih ter hkrati čas montaže čim bolj optimiziramo. Da so naši izdelki kakovostni in zaupanja vredni dokazujejo tudi zvesti kupci, med katerimi so priznane avto hiše iz cele Slovenije ter tudi gasilska društva, policija in ostale reševalne postaje, ki jim kakovostni in funkcionalni izdelki predstavljajo pomoč pri njihovem vsakodnevnem zahtevnem delu.

znanje

ZNANJE

ZNANJE

Zavedamo se, da je ključ uspešnega poslovanja, znanje. V podjetju smo odprti za sodelovanje, svetovanje in upoštevanje želja strank. Fokus našega dela so napredni, funkcionalni ter estetsko dovršeni izdelki. Z obsežno paleto proizvodov tako želimo zadovoljiti širok spekter želja kupcev. Naše delo se začne od zamisli, iskanje primernih proizvodov, skic, načrtov po meri vozil, do ustvarjanja izdelkov na najnovejših strojih, kar nam omogoča narediti funkcionalen izdelek, ki nadgradi vozilo za potrebe strank. Zato poleg več kot 30 letnega dela in vlaganja v podjetje, svoje znanje izpopolnjujemo z nenehnim izobraževanjem o produktih, obiskovanjem sejmov in spremljanjem trendov po svetu.

garancija

GARANCIJA

GARANCIJA

Na vse izdelke v naši ponudbi nudimo garancijo. V primeru kakršnih koli težav smo tako vedno na voljo in želimo priti do skupne rešitve problema. Verjamemo v dolgoročne dobre odnose s kupci, zato nam mnenje, reklamacija ne predstavlja ovire, temveč možnost za naše izpopolnjevanje in učenje, da lahko le-te napake v prihodnosti odpravimo. Zato smo vedno pripravljeni pomagati, svetovati, tudi po preteku garancije.

Cevna zaščita za nova vozila

Napisal: Gasper, dne 02.09.2014

V ponudbo smo dodali nove homologirane bull bare za naslednja vozila:

 

Ford Transit

Ford Transit Costum

Ford Kuga

Nissan Qashqai

Suzuki SX4 S-Cross