Delovni čas: pon, sre, čet 7.00-15.30; tor 7.00-16.30; pet 7.00-14.30; sob, ned, prazniki zaprto

Delovni čas: pon, sre, čet 7.00-15.30; tor 7.00-16.30; pet 7.00-14.30; sob, ned, prazniki zaprto

Izberi vozilo:

Izberi vozilo:

Naše prednosti

Kakovost

V podjetju že več kot 30 let izdelujemo, prodajamo in montiramo kvalitetne izdelke za dodatno opremo vozil. Izdelki, kot so cevna zaščita in oprema za gasilska vozila, so plod našega znanja in razvoja. Ostale izdelke dobavljamo od najboljših proizvajalcev širom sveta. Ponosni smo, da smo predstavniki – uvozniki za blagovne znamke THULE, GALIA, ARAGON, T-MAX, LAZER... in imamo tako v ponudbi Evropsko homologirane izdelke, priznane po vsem svetu. Z dobrimi dobavitelji in znanjem lahko tako strankam ponudimo najboljše izdelke, ki jih strokovno vgradimo na vozila v naših sodobno opremljenih prostorih ter hkrati čas montaže čim bolj optimiziramo. Da so naši izdelki kakovostni in zaupanja vredni dokazujejo tudi zvesti kupci, med katerimi so priznane avto hiše iz cele Slovenije ter tudi gasilska društva, policija in ostale reševalne postaje, ki jim kakovostni in funkcionalni izdelki predstavljajo pomoč pri njihovem vsakodnevnem zahtevnem delu.

Znanje

Zavedamo se, da je ključ uspešnega poslovanja, znanje. V podjetju smo odprti za sodelovanje, svetovanje in upoštevanje želja strank. Fokus našega dela so napredni, funkcionalni ter estetsko dovršeni izdelki. Z obsežno paleto proizvodov tako želimo zadovoljiti širok spekter želja kupcev. Naše delo se začne od zamisli, iskanje primernih proizvodov, skic, načrtov po meri vozil, do ustvarjanja izdelkov na najnovejših strojih, kar nam omogoča narediti funkcionalen izdelek, ki nadgradi vozilo za potrebe strank. Zato poleg več kot 30 letnega dela in vlaganja v podjetje, svoje znanje izpopolnjujemo z nenehnim izobraževanjem o produktih, obiskovanjem sejmov in spremljanjem trendov po svetu.

Garancija

Na vse izdelke v naši ponudbi nudimo garancijo. V primeru kakršnih koli težav smo tako vedno na voljo in želimo priti do skupne rešitve problema. Verjamemo v dolgoročne dobre odnose s kupci, zato nam mnenje, reklamacija ne predstavlja ovire, temveč možnost za naše izpopolnjevanje in učenje, da lahko le-te napake v prihodnosti odpravimo. Zato smo vedno pripravljeni pomagati, svetovati, tudi po preteku garancije.

Košarica
Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, bomo domnevali, da ste z njo zadovoljni.
Domov
Ponudba
Meni