O nas

Dobrodošli na spletni strani podjetja Tomaž Kogovšek s.p.! Smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo v izdelavi in predelavi vozil.

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 s strani Tomaža Kogovška, ki izhaja iz znane kovaške družine. Na začetku smo se ukvarjali z izdelavo prikolic in vlečnih kljuk, danes pa smo specializirani za predelavo terenskih vozil. Naša ponudba zajema najsodobnejšo strojno opremo, s katero zagotavljamo vrhunsko kvaliteto vseh storitev, ki jih nudimo našim strankam.

Naši izdelki so namenjeni predvsem gasilskim društvom, civilni zaščiti, policiji in drugim organizacijam, ki potrebujejo posebej prilagojena terenska vozila za izvajanje svojih nalog. Pri predelavi vozil uporabljamo le najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in varnost naših izdelkov.

Poleg predelave terenskih vozil smo specializirani tudi za vgradnjo vlečnih kljuk. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati pravi tip vlečne kljuke za vaše vozilo ter poskrbeli za kvalitetno vgradnjo.

Naš cilj je zadovoljstvo naših strank, zato vam zagotavljamo vrhunsko kakovost storitev, prijazno in strokovno svetovanje ter konkurenčne cene. Vabljeni, da nas kontaktirate in se prepričate o naši strokovnosti ter kakovosti naših izdelkov in storitev.

1990
USTANOVLJENO
199000
ZADOVOLJNIH STRANK