Delovni čas: pon, sre, čet 7.00-15.30; tor 7.00-16.30; pet 7.00-14.30; sob, ned, prazniki zaprto

Delovni čas: pon, sre, čet 7.00-15.30; tor 7.00-16.30; pet 7.00-14.30; sob, ned, prazniki zaprto

Izberi vozilo:
Izberi vozilo:

Pravilnik o zasebnosti

Kaj so piškotki?

 

Piškotki so majhne tekstovne datoteke na vašem računalniku, v katerih se shranjujejo informacije o tem, kolikokrat obiščete našo stran in kaj vas v teh obiskih zanima. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov oz. informacij, ki bi vas lahko identificirale.

 

Zakaj so piškotki potrebni?

 

S pomočjo piškotkov vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani.
Tako se npr. v piškotke lahko beležijo vaše preference in nastavitve, vnosi v spletne obrazce in informacije za prijavljene uporabnike.
Osnovne funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. V spletnih trgovinah se namreč v piškotke beležijo izdelki v nakupovalni košarici, priljubljeni izdelki, ostali podatki o nakupu itd.
S pomočjo piškotkov lahko beležimo statistiko spletne strani in tako lažje odkrijemo in odpravimo morebitne napake ter vam ob naslednjih obiskih ponudimo boljšo vsebino oz. primernejšo ponudbo.
S pomočjo piškotkov vam morebitni oglaševalski partnerji lahko servirajo relevantne oglase.
Nekateri piškotki so nujno potrebni za samo delovanje spletne strani, medtem, ko se ostali lahko shranijo, le če se s tem strinjate.

Analitični

Ime domena pot tip veljavnost opis
_gid .kogovsek.si / Primarni 1 dan Ta piškotek nastavi Google Analytics. Shranjuje in posodablja edinstveno vrednost za vsako obiskano stran ter se uporablja za štetje in sledenje ogledov strani.
_ga_S1CJJNQ9BH .kogovsek.si / Primarni 2 leti Ta piškotek uporablja Google Analytics za ohranjanje stanja seje.
_ga .kogovsek.si / Primarni 2 leti To ime piškotka je povezano s storitvijo Google Universal Analytics, ki je pomembna posodobitev Googlove storitve analitike, ki se pogosteje uporablja. Ta piškotek se uporablja za razlikovanje edinstvenih uporabnikov z dodelitvijo naključno ustvarjene številke kot identifikatorja stranke. Vključen je v vsako zahtevo strani na spletnem mestu in se uporablja za izračun podatkov o obiskovalcih, sejah in oglaševalskih akcijah za analitična poročila spletnih mest.
YSC .youtube.com / Primarni Session Ta piškotek nastavi YouTube za sledenje ogledom vdelanih videoposnetkov.
VISITOR_INFO1_LIVE .youtube.com / Primarni 6 mesecev Ta piškotek nastavi Youtube, da spremlja uporabniške nastavitve za videoposnetke Youtube, vdelane v spletna mesta; lahko tudi ugotovi, ali obiskovalec spletnega mesta uporablja novo ali staro različico vmesnika Youtube.
_gat_gtag_UA_6198162_1 .kogovsek.si / Primarni 1 minuto Ta piškotek je del storitve Google Analytics in se uporablja za omejevanje zahtev (stopnja zahtev za plin).

Obvezni

ime domena pot tip veljavnost opis
wp_woocommerce_session_[abcdef0123456789]{32} www.kogovsek.si / Primarni 2 dni Ta piškot je del storitev WooCommerce spletne trgovine.
Košarica
Domov
Ponudba
Meni