Delovni čas: pon, sre, čet 7.00-15.30; tor 7.00-16.30; pet 7.00-14.30; sob, ned, prazniki zaprto

Delovni čas: pon, sre, čet 7.00-15.30; tor 7.00-16.30; pet 7.00-14.30; sob, ned, prazniki zaprto

Izberi vozilo:

Izberi vozilo:

Pravilnik o zasebnosti

Kaj so piškotki?

 

Piškotki so majhne tekstovne datoteke na vašem računalniku, v katerih se shranjujejo informacije o tem, kolikokrat obiščete našo stran in kaj vas v teh obiskih zanima. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov oz. informacij, ki bi vas lahko identificirale.

 

Zakaj so piškotki potrebni?

 

S pomočjo piškotkov vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani.
Tako se npr. v piškotke lahko beležijo vaše preference in nastavitve, vnosi v spletne obrazce in informacije za prijavljene uporabnike.
Osnovne funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. V spletnih trgovinah se namreč v piškotke beležijo izdelki v nakupovalni košarici, priljubljeni izdelki, ostali podatki o nakupu itd.
S pomočjo piškotkov lahko beležimo statistiko spletne strani in tako lažje odkrijemo in odpravimo morebitne napake ter vam ob naslednjih obiskih ponudimo boljšo vsebino oz. primernejšo ponudbo.
S pomočjo piškotkov vam morebitni oglaševalski partnerji lahko servirajo relevantne oglase.
Nekateri piškotki so nujno potrebni za samo delovanje spletne strani, medtem, ko se ostali lahko shranijo, le če se s tem strinjate.

Analitični

Ime domena pot tip veljavnost opis
_gid .kogovsek.si / Primarni 1 dan Ta piškotek nastavi Google Analytics. Shranjuje in posodablja edinstveno vrednost za vsako obiskano stran ter se uporablja za štetje in sledenje ogledov strani.
_ga_S1CJJNQ9BH .kogovsek.si / Primarni 2 leti Ta piškotek uporablja Google Analytics za ohranjanje stanja seje.
_ga .kogovsek.si / Primarni 2 leti To ime piškotka je povezano s storitvijo Google Universal Analytics, ki je pomembna posodobitev Googlove storitve analitike, ki se pogosteje uporablja. Ta piškotek se uporablja za razlikovanje edinstvenih uporabnikov z dodelitvijo naključno ustvarjene številke kot identifikatorja stranke. Vključen je v vsako zahtevo strani na spletnem mestu in se uporablja za izračun podatkov o obiskovalcih, sejah in oglaševalskih akcijah za analitična poročila spletnih mest.
YSC .youtube.com / Primarni Session Ta piškotek nastavi YouTube za sledenje ogledom vdelanih videoposnetkov.
VISITOR_INFO1_LIVE .youtube.com / Primarni 6 mesecev Ta piškotek nastavi Youtube, da spremlja uporabniške nastavitve za videoposnetke Youtube, vdelane v spletna mesta; lahko tudi ugotovi, ali obiskovalec spletnega mesta uporablja novo ali staro različico vmesnika Youtube.
_gat_gtag_UA_6198162_1 .kogovsek.si / Primarni 1 minuto Ta piškotek je del storitve Google Analytics in se uporablja za omejevanje zahtev.

Obvezni

ime domena pot tip veljavnost opis
wp_woocommerce_session_[abcdef0123456789]{32} www.kogovsek.si / Primarni 2 dni Ta piškot je del storitev WooCommerce spletne trgovine.
Košarica
Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, bomo domnevali, da ste z njo zadovoljni.
Domov
Ponudba
Meni