Delovni čas: pon, sre, čet 7.00-15.30; tor 7.00-16.30; pet 7.00-14.30; sob, ned, prazniki zaprto

Delovni čas: pon, sre, čet 7.00-15.30; tor 7.00-16.30; pet 7.00-14.30; sob, ned, prazniki zaprto

Izberi vozilo:

Izberi vozilo:

LED luči LAZER

Serija Linear

Predstavljamo vam serijo LINEAR. Na voljo sta dva razreda luči: Standard in Elite. Luči so stroškovno dostopnejše. Enaka tehnologija se uporablja pri lučeh za WRC vozila. Primerne so vsakodnevno vožnjo ter predvsem za terenska vozila. Nizka višina (samo 4cm) je ena izmed glavnih prednosti luči. Luči so homologirane in dovoljenje za uporabo v cestnem prometu

Ponudba - KLIK

Serija TRIPLE-R

Luči iz serije TRIPLE-R so primerne za najbolj zahtevne uporabnike. Uporabljajo jih rally in off road vozniki. V lučeh so vgrajeni patentirani sistemi za optimizacijo svetlobe.

V ponudbi je paleta luči, ki dosegajo neverjetno osvetlitev v daljavo. Pripravite se, da boste impresionirani.


Ponudba - KLIK

Serija ST-Evolution

Serija ST-Evolution uporablja najnovejše tehnologije komponent. Luči so visoko zmogljive, optimizirane za dolgo in širiko svetilnost. Sodoben dizajn luči bo izboljšal videz vašega vozila, štirikolesnika, tovornjaka itd..


Ponudba - KLIK

Serija Sentinel

Serija luči Sentinel uporabljajo rally in off road vozniki. Luči so visoko zmoglive, zaradi svoje velikost in oblike pa bodo izboljšale videz vašega vozila ali tovornjaka

 

Ponudba - KLIK

Serija Carbon

Prva na svetu z tehnologijo LED, serija Carbon postavlja nov standard v pomožnih lučeh za vožnjo v motošportu. Ohišja izdelkov so izdelani iz oglikovih vlaken.

Serija Carbon zagotavlja izjemno lahko konstrukcijo in razmerje med močjo in težo, kakršnega v avtomobilski razsvetljavi še niste videli.

 

Ponudba-KLIK

Serija Utility

V serijo Utilty spadajo delovne luči. Oblika luči je unikatna - patentirana. Luči dosegajo najboljšo možno svetlobo, so funkcionalne in zanesljive.

Posebno zasnovane LED diode zagotavljajo več svetlobe pri skrbno izbrani barvni temperaturi. S takšno zasnovo se zmanjša utrujenost diod. Izjemna trdna konstrukcija, steklo iz polikarbonata zagotavljata dolgo življensko dobo izdelka ne glede na uporabo.


Ponudba - KLIK

Serija RP

Serija RP (Race Pod) so 'off-road' LED-luči z različnim vzorcem snopa svetlobe. RP serija luči ima izjemno trdno konstrukcijo in so primerne za najtežje terenske pogoje.

 

Ponudba - KLIK

Podjetje LAZER lamps je podjetje s tradicijo. Vse luči so izdelane, razvite v Veliki Britaniji. Podjetje je uveljavljeno tudi v športnih krogih - s svetlobno opremo, opremljajo WRC vozila. Na visoko kvalitetne izdelke vam proizvajalec nudi 5 let garancije in neomejeno garancijo na steklo - polikarbonat.

Košarica
Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, bomo domnevali, da ste z njo zadovoljni.
Domov
Ponudba
Meni